vrijdag 16 september 2011

BB update

Omdat mensen best mogen weten hoe de boel samenwerkt, gooi ik deze in de herhalING:
Nodig mensen uit om eens een kiekje op die site te nemen. Dan kunnen ze het ZELF ZIEN.

WAT is het nou die BB-groep?
Een kliek van kapifalisme zou ik zeggen. Mensen met beslissingsmacht uit zogenaamd gescheiden werelden van politiek, internationale grote bedrijfsleven en massamedia. Aangevuld met de Europese koningshuizen, advocatenkantoren en economische wetenschappers (en denktanks). En natuurlijk niet te vergeten: de banken: ECB en IMF, maar ook zakenbanken.

Wat doen die luitjes toch? Dat weten we al: MAXIMAL WiNSTMAKEN. De overheden fasciliteren dit, de massamedia propageren het (dat die economische groei goed is voor allen, hahum). Dus elkaar in persoon ontmoeten is natuurlijk een welkome aanvulling op het al bestaande contact.

Opgericht in 1954 door de Bernhard-schavuit samen met Rockefeller. De EU-USA elite.
Het is een eer om uitgenodigd te worden. Het netwerk is dus groter. Een zuivere lobby-meeting.
Laat je niet afleiden door verhalen over een 'New World Order', terwijl dit grote geld graaispel gewoon doorgaat. Wie betaalt die winst?

Maar als politici dit incasseren via de overheid fasciliteren dan is onze zogenaamde democratie weer minder dan die wassen neus al was. Bedrijfsvertegenwoordigers zijn het blijkbaar. Vergeet niet dat het een besloten bijeenkomst is. Eigenlijk is het veel politici ook verboden om in het geheim aan dergelijke bijeenkomsten deel te nemen.

Je kan dingen tegen een koets gooien maar dat is tegenwoordiger gevaarlijker dan je wellicht zou denken. Maar wat eigenlijk veel ondermijnender is voor eigenheid van de mens is de maatschappelijke orde van de uitzuigheersers. Informeren is het nieuwe demonstreren. Verspreiden van kennis. Dat is pas je ware actie als je beter resultaat verlangt.

Hier die kleintjes:
Doe je mee??
Gewoon uitdelen en vertellen hoe het werkt. En plak die poster!